Paris, school and work

Nu är jag hemma igen efter 3 dagar i Paris. Helt fantastisk stad, dock blev jag inte lika förälskad som jag trodde att jag skulle bli. Men syster, moster och jag har lekt turister som det skriker om det. Vi har sett Mona-LisaLouvren, Triumfbågen, Champs-Elysées, Notre Dame, Eiffeltornet, Bastillien, Plaza de Concorde, Sacre Coeur uppe i Monmarte och Versailles. Jag är så faschinerad av Versailles trädgård, det när nog det mest mäktiga jag sett! Vi har druckit vin, ätit baguetter och ost och haft enormt ont i fötterna av allt vandrande. Men vi har varit glada och mått bra hela tiden, så lite ont i fötter och rygg får man leva med :) Och en sak till; Paris är fullt av söta pojkar ( och då pratar jag inte om slemmiga fransmän som ska tafsa, utan vanliga rara pojkar som man bara vill ta med sig hem i en lite ask) :)

Nu är jag i alla fall hemma med halmen igen och får på allvar sätta igång med skolan nu igen. Idag hade jag tänkt att fokusera på tyska, kemi och matte. Måste ta geriatriken också, men det får faktiskt vänta.. Missar min mattelektion imorgon också, har blivit inkallad att arbeta istället. pengar pengar pengar.. :)

Har förhoppningsvis också lyckats att skaffa mig ett jobb till, vilket innebär mer pengar i plånboken till mig. Hurra hurra! Får väl ser hur det blir, de skulle höra av sig nu i veckan eller i början på nästa.

Imorgon blir det färd in till Kalmaret och hälsa på min M och hennes gullunge. Sedan blir det jobb, jobb, jobb och plugg hela helgen. Måste verkligen ta tag i mitt liv nu, det här går inte längre.. :D Skönt att det har blivit bra väder i alla fall så att man kan sitta ute och plugga :)

Jag är mycket glad att du inte verkar sur på mig i alla fall, det hade inte känts bra i fall du skulle varit det för en sådan sak. Du är nämnligen en person jag vill ha kvar i mitt liv, för du betyder mycket. :)

Äh, vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva om, det känns bara som om det mest blir flum. Men allt ska nog ordna sig tillslut.

Jag har ju i alla fall tur med vädret..




OverandOut


In Action

Hujedamig. Full rulle, precis som vanligt. Det är skola, jobb och i alla fall ett försök till privatliv och umgängeskrets. Jag vet nu med säkerhet att dygnet har alldeles för få timmar. Nej usch, nu är det mycket.

Egentligen har jag inte ens tid att sitta här, men jag känner ju mig själv vilket innebär att jag garanterat kommer skita i att göra det jag måste göra och blogga istället, så nu får jag blogga först och sätta igång sen. Om jag bara tog mig i kragen skulle det ju gå snabbt och bra. Argh. Nu lossade det en aning i alla fall med kemin, men sen hamnade jag här igen. Dåligt med koncentrationen nu. Uscha, jag kanske borde göra någonting annat en tag. Efter det här är klart. Nu måste jag bara klara detta också. Jag kan, det vet jag!

Imorgon är det dags för Teaterbåten, ska bli riktigt kul! Lördagen är fullkomligt fullspäckad. Dagen kommer först spenderas i Kalmar på Kagg min gamla kära skola för högskoleprovet ska skrivas. Det är faktiskt det enda som känns bra nu, för det vet jag att jag kan. Sen hur det går är en annan fråga. Hoppas bara att det blir bra. Vet i alla fall att jag kommer få sällskap, så jag behöver inte vara ensam. Det är ju så tråkigt. Sen är det kalas på kvällen, barndomskompisen har fyllt 20 och nu ska ha firas! Present är inköpt och inslagen, vill ha lördag nu!

Söndagen är faktiskt denna veckas vilodag, för att kunna vila upp sig inför den kommande, minst lika stressade, vecka.

Det är verkligen konstigt. Att när en sak är jobbig kommer alla jobbiga saker på en och samma gång. Men om jag försöker fokusera den energi jag har lvar på det som är viktigast för mig, kanske det ordnar sig i slutändan i alla fall. Min pappa sa till mig i måndags natt när varken han eller jag kunde sova;

"Det spelar ingen roll hur många gånger jag varit förbannad på dig och tyckt att det du gör är så jävla dumt. Jag slutar aldrig älska dig som mycket som jag gör för det".
Det hjälpte upp en lång bit på min peppstege. Min pappa är den bästa! <3


Tänkte faktiskt inte skriva så mycket mer nu, eftersom jag måste bli klar med mitt arbete nu. Men jag vill rekommendera två låtar från Paramore som jag tycker om! Den första heter That´s what you get http://www.youtube.com/watch?v=_EDZjJLTeDU och den andra heter Misery Business http://www.youtube.com/watch?v=s1x-VBzpHoE&feature=related

Ha en trevlig kväll!

OverandOut

RSS 2.0