Things just don´t go my way

Argh! Nu börjar jag bli ruskigt arg här. Först bryter min dator ihop  när jag sitter och skriver på mitt arbete, så det jag skrivit idag försvinner och jag snällt måste börja om igen. Sen skulle jag uppdatera mitt blogginlägg från idag och internet slutar att fungerar  ... vilket resulterar i något som jag aldrig varit med om tidigare. Blogg-jävlaskit-inlägget försvinner. Även det jag skrivit innan. Kan inte hitta det någonstans. Undrar om det kan ha att göra med att blogg.se håller på att byta plattform? Eller är det bara jag som har en aningens otur idag? "..Var tog det lilla söta blogginlägget vägen?.." Kanske ska kolla så att jag inte fått virus på datorn eller något sådant. Det vore inte så bra. Lite lätt irriterande ialla fall. Vill ju helst slippa sitta och skriva om det. Så det tänker jag faktiskt skita i. Som syster skulle sagt; Lääägg aaaav!

Bakningen gick kalas iallafall, trots att muffinsen inte smakade så mycket då jag lyckade ta fel socker, fast jag precis varit och köpt det jag skulle ha. Men bullarna blev goda. Sunnan kom över och snackade lite en stund, bestämde att hon skulle med ut på onsdag. trevligt trevligt!

Så nu sitter jag här och försöker skriva om mina läkemedel, igen. Tack och lov var jag ju inte tvungen att börja om helt från början, då vet jag faktiskt inte vad jag hade gjort. Imorron blir det en snabbis till bhlm, och sedan Kalmaret. Annars kommer nog påsklovet (eller den skolfria veckan) bli behaglig och lugn, ska iväg till Karlskrona på torsdag och Kalmaret igen på lördag. Annars har jag ingen bestämt än. Så, boka upp mig medan ni har tid! :)

Hursomhelst. Ska skriva klart om mitt Nitroglycerin nu, sen blir det en dejt med kudden.

Overandout

Sore throat

Vaknade med ett ryck vid tio och var klarvaken. En aning märkligt, brukar inte vakna bara sådär, oftast får jag tvinga upp mig ur sängen med det ena skällsorden efter det andra och sen går jag upp och får stressa som en galning för att hinna med allt jag ska. Stressa ner och gå och lägga sig tidigare kanske? Om det ändå vore så lätt..

Idag är det Lååååångfredagen, det dagen då Jesus korsfästes. ( Ja prällen, jag lyssnade faktiskt haha). Så jag ska till kyrkan, klädd i svart från topp till tå, och sjunga lite om en timme ungefär. Sen ska jag plocka på mig hemmafrurollen igen, här måste det dammsugas! Sen får jag väl se vad jag hittar på, men om jag bara tar mig i kragen har jag fullt upp.

Ska se om det blir någon utgång här nu någon dag, Kalmaret kanske har något kul att bjuda på? Aja, det är sånt som märks, trots att jag inte känner mig tiptop, har ont i halsen (inte bra när man ska sjunga!)

Nähä, ska väl ta och äta någonting, så att jag inte kommer till kyrkan med en matkoma. 12.15 var det nog, då försöker jag vara där då. Jag har en förmåga att nästan alltid komma sent till kyrkan, jag som nästan alltid är lite tidigare än vad jag behöver.  Vet inte vad det beror på.. hmm.

Den här låten, Curly Sue med Takida, är en av mina favoritsånger just nu och jag vill gärna "ge" den till alla de som betyder det där lilla extra för mig, familjen och mina speciella vänner; M, S, A, J och L.


 

OverandOut


Hero

I lördags var det melodifestival för hela slanten. Perelli vann, Björn var bäst (som vanligt) och jag var nöjd! :D

Idag har jag varit hos Madden och lilla tjejen. Vi lyssnade på två låtar som vi spelade in när vi gick i åttan, käkade och hade det allmänt bra. Sedan var det dags för skola och geriatrikkursens start. Helt okej nu i början, kommer säkert bli tungt senare, men det är väl sånt man får leva med. Sen blev det en resan till Kalmar, mötte upp lillasyster och gick till polisen för att skaffa nya pass. Paris, here we come! Sedan blev det lite mat och fönstershopping innan jag åkte hem. Slog en pling till RixFM på vägen hem och snackade lite strunt och röstade på Takida, så att de inte blir utröstade från RixTop6. Nu är det alldeles snart dags för House - hurra hurra!

Imorgon är det skola och jobb som gäller, först skola 90 minuter och sedan jobb 450 min. Pengar pengar pengar.. :D

Annars har jag inte mycket att förtälja. Livet leker på som vanligt. Nu ska jag se klart House, sen blir det antingen lite Sims och sen sängen, eller sängen med en gång. Det är sådant som märks :)

image24
Har hittat ett helt fantastiskt citat av Mr Einstein som jag gärna delar med mig av

"Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity."

Albert Einstein (1879 - 1955)



Overandout

Rix Morning Zoo

Satt idag och lyssnade, som vanligt, på Rix MorronZoo på väg till skolan. Gert har ju fått i uppdrag av Roger att göra en kampanj för att Christer Sjögren ska vinna i Globen och skickas till Belgrad och Eurovision Song Contest. Gert har uppdenbarligen tagit detta på mycket stort allvar och till och med gjort en hemsida; http://www.christertillbelgrad.nu/ Om ni någongång har en minut eller två över måste ni gå in och lyssna på Gerts hjärtskärande tal till svenska folket. Det är klockrent! :D

Sitter och försöker knåpa ihop slutet på min sista inlämningsuppgift i medicinen nu. Tappat fokus lite, så det kan ta en stund att komma igång igen.. men men, det blir bra med skridskor bara det blir is.

Idag var jag enormt trött, tröttare än vanligt. Jag orkade knappt gå upp över huvudtaget. Ikväll får det bli en ännu tidigare kväll. Uscha.

Nähä, nu får jag komma igång! Hoppas på att hinna träffa Madde idag också :)

OverandOut

Chemistry

Precis gjort delprov två i kemi. uscha, det var lite svårare än jag trodde. Aja, nu är det inskickat så nu är det bara att hoppas på turen i vissa fall. Jag tycker inte inte inte om kemi. F.u.c.k.

Måste ta och plocka ihop mina grejer nu, ska till mor om en timme ungefär. Se om jag skulle handla också. Får pratat med pappa om det. Måste ta och skriva klart mitt medicinarbete nu också. Hoppas på att vara klar med det nästa vecka i alla fall.

Igår var jag och syster hemma hos J för att fira hennes födelsedag litegrann i efterskott. Kom dit runt halv sex, fick god mat och sen satt vi, fem tjejer, och snackade lite, smsade med Gud som kom bort för att hämta sin plånbok som han hade glömt natten innan i J:s bil. Vi trodde ju baara att han tänkte komma över en snabbis, men inte. Han blev kvar och spelade Monopol med oss, i typ fem timmar. När det sen stod klart att Gud hade, med hjälp av fusk från Maria (mig), vunnit plockade jag, K och E fram pokerspelet och det blev Texas Hold´Em till klockan slog nolltre.nollnoll. Gud åkte ut först, och åkte därefter hem, sedan åkte lillasyster ut typ två timmar senare, sen slog jag ut J och finalen stod mellan mig och K. Där vid tretiden tvingades jag lämna walkover eftersom lillasyster ville åka hem. Rackarns unge att vilja åka hem när det går som bäst för mig. Jag började skitdåligt, hade skitdåliga kort och knappt inga marker kvar när turen vände och stod vid min sida. Hade jag sluppit walkovern så hade jag vunnit.. la la la :D

Nehe, ska se om jag ska ta och umgås med de närmast sörjande innan det är dags att åka till mamman <3

OverandOut

Tainted love

Sitter i sängen med datorn och tänkte uppdatera innan jag går och lägger mig. Katten har kommit och lagt sig hos mig som han alltid gör - och precis som vanligt tar han upp alldeles för mycket plats på helt fel ställe i sängen :) Men det är skönt med lite kärlek.

Hade den sjukaste drömmen på länge idag. Ska nog ta och börja skriva upp mina drömmar, mest för skojs skull, för att kunna minnas dem senare. Dagens dröm innehöll nog ändå allt; kändisar, sex, familj och uppkastningar. Sistnämnda dock inte lika trevligt som resten. :P

Imorgon hade jag hoppats på sovmorgon, men måste ordna med mitt sommarjobb så att jag antingen kan tacka ja eller nej till ett erbjudande. Trodde att jag visste vad jag ville göra i sommar, men ju mer jag funderar på det, ju mer osäker blir jag. Hm, inte lätt det här. Tåls att sova på.

Morgondagen består av mycket annat också. Delprov och närvaroprov i kemi och utgång med J i alla fall. Ska bli skoj. Tänk, jag skrev igår att jag ville gå ut och så kom inbjudan idag som ett brev på posten. Undra vad jag ska ha på mig? Aja, det är ju sånt som löser sig.

Nästa vecka bjuder på jobb, slutprov i medicinsk grundkurs och mycket annat trevligt. Känner att jag måste ta mig själv i kragen nu och börja kämpa ordentligt med mina uppgifter igen. Undrar ju bara var den amitiösa bruden tog vägen? Blirn lite besviken på mig själv... jag får ju inte ge upp strax innan målsnöret. Aja, nästa vecka måste bli bättre. Och motionen sen. I två dagar nu har jag sagt att jag ska ut och gå, till och med gjort upp med mig själv hur långt jag ska gå osv. Men vad händer? Inget. Fan, smäll på fingrarna! Skärpning nu. Det finns ju faktiskt ingen som kan göra det åt mig- Nä, det ska göras och motion utomhus är ju bra för hela av kroppen, inte bara det som ska bort! Hurra för frisk luft och två ben att gå på!

Från en sak till den andra. Har du en aning om hur bra Tainted Love med Marilyn Manson är? Jag gillar inte Manson, men låten är fan bra! http://www.youtube.com/watch?v=g6iwKJp312g

Nähä, nu ska det faktiskt bli till att sova.

OverandOut.

Noli turbare circulos meos!

Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.

Albert Einstein  (1879 - 1955)



Tänk så smart sagt. Allt kan inte skyllas på gravitationen. Mycket kan, men inte allt.

Kände att det var dags att uppdatera här nu, har inte gjort det på ett tag nu. Livet rullar på som vanligt, med skola och jobb. Så det är inget nytt och spännande som händer i mitt liv. Vill gå ut någon dag, ska bara hitta en utgång och någon att gå ut med.

Ibland kan jag känna för att bara vilja sjunga en lång klagosång, men känner inte för att göra det. För när jag tänker efter är mina "problem" så jävla tiviala att de kan kvitta. Klart att det beror på vad man jämför med, men jag vill gärna jämföra med det värsta, då känns det alltid lite bättre. Men ibland känner jag att jag saknar saker i mitt liv.

Ett problem jag har nu till exempel är att internet är jävligt slött, vilket gör mig lätt frustrerad eftersom jag är trött och vill sova. Så egentligen borde jag gå och lägga mig istället för att sitta här, men ändå sitter jag kvar.. det är väl hjärnan som snetänder. Nu hamnade jag fram tvn istället, det är ju NCIS på tv, går inte att missa. Missade inte heller Men in Trees idag, favoritserien! Kalasbra!

Idag har pappsen och jag lagat ännu mer Atkinsmat och fyllt matlådor som snart ska in i frysen. Det har blivit mer fusk de senaste två veckorna, men man kan ju inte alltid vara på topp. Motionen går det däremot sämre med, men det ska det bli ändring på. Jag gillar ju promenader. Var ute och gick igår, då vädret inbjöd till vårpromenad och jag inte var sen att tacka nej, så det blev en timmes lång promenad med kameran i högsta hugg. Så här fint lyste solen hemma hos mig igår :)



Tänkte skriva ett långt inlägg idag, men kan inte komma på mer att skriva. Ska se klart NCIS, sen ska jag se till att skolväskan är packad, därefter måste jag komma ihåg att plocka in matlådorna i frysen och sen ska jag ta och krypa till korgs.

OverandOut

Hero

Gårdagenss melodifestvial var kalas. Eller Björn var kalas. Jag är kär i Bjööörn la la lala la la.
Bjöörn och jag ska gifta oss, det är bara att han inte riktigt vet om det än.

Charlotte Perelli var bra, ringde tom och röstade på henne. Däremot tyckte jag  väl inte att Linda Bengtzing skulle gått vidare, men iofs, hellre Linda än Sibel. Jag tycker verkligen inte om Sibel. Fråga mig inte varför, men hon är bara för mycket hela tiden.

Var också glad att Nordman gick vidare till andra chansen. Dock blev jag lite besviken när jag insåg att han faktiskt inte brände en häxa, det var bara konstigt alltihop. hmm.

Idag har det varit jobb sedan klockan 07.00 idag på morgonen. Var inte helt pepp när klockan ringde och jag var tvungen att kliva upp. Väl på jobbet sen blev det ju bättre. Slutade för typ en timme sen, och börjar bli trött igen nu. Får väl se om jag kan ta 20 min powernap en stund nu. Måste kolla om jag ska jobba imorron. Hoppas faktiskt på att fallet inte är så.

Nu ska bara sista inlämningsarbetet lämnas in också. Har en vecka på mig ungefär. Sen är det bara slutprovet kvar. Plugga plugga. Måste göra närvarouppgiften i kemi också. Lika bra att göra den nu med en gång, så kan jag vila sen :)

OverandOut

RSS 2.0