Lycka!

Idag var jag inne på en loppis och skulle kika runt. Tänkte i mitt stilla sinne att det vore helfestligt om jag kunde hitta något ur Stig Lindbergs Bersåserie. Eftersom jag letat ett tag och inte hittat någonting så hyste jag inga stora förhoppningar om att hitta något.

Men döm då om min förvåning när jag hittade en skål. En Stig Lindberg-skål. En Stig Lindberg berså-skål. UPPSTÅTT HAR JESUS! Ni anar inte hur glad jag blev! Rusade fram och snappade åt mig den med en gång! Tyvärr var den lite sliten på bladen, inte så de var borta, men det syns att det är välanvänd. Prutade ner priset en sisådär 16%. Ringde runt till mor och vänner för att få råd i hur jag skulle göra; om jag skulle köpa den eller inte. Och de tyckte att jag borde köpa den eftersom jag ville ha den, även om det var lite sliten. Så, sagt och gjort. Jag är nu en sjukt stolt ägare av en Stig Lindberg Bersåskål. Har den bredvid mig nu, kikar på den och tycker nog att jag gjorde ett bra köp ändå. Jag tänker ha den i köket. Med vad jag ska ha i den vet jag inte. Det får vi se.

Jisses så glad jag blev!

 

Nu blir det lite plugg till, sedan sängen.
Nu kommer han alldeles alldeles snart hem!


100329

Känns som om jag varit offline sedan 1998. Har haft fullständigt fullt upp med föreläsningar att gå på, tentor att skriva och äggröror att jobba med. Hoppas nu att jag ska få lite mer tid över att hänga här. Har börjat få en lätt abstinens nu när jag inte kunnat skriva av mig här, utan det har istället gått ut över mamma och lillasyster. Förlåt! :)

Har i alla fall klarar av första delarna av den medicinska kursen ganska galant. Ja, det känns ju så i alla fall. Första tentan klarade jag, men ska skriva om en liten del, den sk bloddelen. Känns inte jobbigt alls, utan ser det som en möjlighet att lära mig ännu mer :) Hade ju i och för sig varit najs att klara den från början, men den lilla delen känns som om det kan kvitta. Aja, nej men ni förstår :)
Den andra tentan i kursen känns bra än så länge, kändes som om "mina frågor" kom. Det vara bara två frågor som jag inte svarade på och någon som jag gissade hejvilt på. Tror i och för sig att jag gissat rätt, vi hade ett tentaeftersnack på Ekelunds och vi verkar ha klarat tentan bra!

Nu läser vi farmakologi och läkemedelsberäkningar, har tenta om två veckor. Än så länge känns det bra. Ska läsa på skiten när jag kommer hem ikväll.

Först ska jag fika ihop med M nu, sedan iväg och köpa en klänning till Matilda som jag hittade :)

Nu fiiiika!

Tackförmig.


En ska till...

.. gick förbi TV nu. Lazy Town är nog det fjantigaste barnprogram som någonsin gjorts. Tacka vet jag Björne, Pingu och alla andra coola killar och tjejer som var poppis på min tid.

Det var bättre förr.. :)

Pluggdag.

Vaknade strax efter 8 idag av att pappa ringde och sa att det låg ett rådjur i busskuren. Smög ut och tittade efter det, men han/hon var inte hemma just då. Grannen verkade lagt ut hö, så den ska nog klara sig tills snön smälter. Efter det blev det frukost framför TV, och nu ska jag gå och sätta mig och plugga hela dagen. Måste bli klar med alla mina anteckningar idag. Får se om det blir lite jobb också. Kan väl hoppas på tt jag hinner med det också. Så. Neo på Spotify och så kör vi :)

En sak till. Jag vill ha tillbaka tentan nu. Och jag vill ha klarat den! Så det så.


Thanks.


.

Här har ni killen som borde tagit hem hela klabbet igår. Han eller Salem Al Fakir.


It´s a sunny day.

Igår bar det av till stan och IKEA. Skulle kolla på en soffa och köpa påsklämmor, det blev grejer för 700 kronor och en titt på en helt annat soffa som var mycket snyggare än den första. Haha, det är väl så det är att gå på IKEA. När han kommer hem, ska vi direkt bege oss till IKEA och kolla om soffa och soffbord i första taget. Sedan få vi se vad det är för mer pryttel vi kommer behöva :)

Idag blir det Äggröra, kolla reptider och lite handlingprogramskrivnade. Allt för att fylla dagen så mycket jag kan :)

Nu blir det frulle.







Tackochhejleverpastej


RSS 2.0