29 april

Idag har jag roat mig med att skriva tenta. Vetenskapliga metoder. Precis lika roligt som det låter. Har ingen aning om hur det gick, men jag hoppas att det gick vägen till ett G i alla fall, för jag har ingen lust att göra om det.

Lillebror fyller år idag. Idag blir han 14 år och jag kan ju knappt kalla honom lillebror längre. Fast han är ju det. Lillebror. Ska snart iväg till mamma och födelsedagsfika och krama lillebror.

Imorgon blir det valborgsmässoafton och chokladfestival hos J. Myspys!

Långfredag

Underbara soliga dagar bara rullar förbi. Och jag mår så bra. Så bra att det nästan inte är okej att må så här bra och vara så här glad. Men det är jag ändå. Och jag tycker minsann att jag förtjänar det! :)

Imorgon är det återigen dags för underbara Äggröran i Runsten. Tredje året nu. Vi börjar bli varma i kläderna. Fast iår har jag inte alls haft så mycket med Äggröran att göra som tidigare eftersom jag nu inte bor hemma längre. Och det känns skittråkigt. Men min syster har tagit över mycket av det jag gjorde förra året och jag är så stolt över henne att jag nästan ramlar omkull. Imorgon ska jag äntligen få se allt hennes slit få utdelning. Och jag kommer vara stoltare än mamma. Jag lovar :)
   Så nu laddar jag batteriet till kameran, och laddar mina egna batterier för att orkar skutta runt som kanin hela dagen imorgon. Dräkten och sminket är packad, nu ska bara en trevlig outfit för konserten bestämmas. Imorgon kommer bli kalas. Jag känner det i hela kroppen!



Några bilder från Äggröran 2010 :)


Ikväll kommer min hit och vi ska äta lite påskmat. Han jobbar hela påskhelgen och kan inte åka hem till sina föräldrar för att få äta påskmat, så vi tänkte att vi gör det ihop istället :)
   Han är så galet bra. Och han är min! :)

Nu ska jag ta och packa ihop mig lite. Ska hälsa på farfar som opererat knät.

 

Glad påsk på er!



Soliga, underbara dagar!

Dagen då sommaren kom till Kalmar :)



Q

Nu när jag satt här och funderade på vilken rubrik jag skulle ha på mitt inlägg så jag att jag aldrig använt bokstaven Q som begynnelsebokstav. Så det fick bli Q idag. Q är roligt. Lite som Tuffs. Roligt ord det där.

Idag blir det plugg för hela slanten. Har "ledig" dag, eller självstudier som jag brukar kalla det eftersom det låter bättre. Ska skriva ihop alla föreläsningar idag tänkte jag, kolla på projektplanen och lite så. Blir det någon tid över kanske jag tar en bugg med dammsugaren också. Har ju några steg jag måste öva på. :)

Annars rullar det nog på så bra det bara kan. Jag är tokkär och solen skiner :)

En pepplåt till alla er därute. Speciellt kanske till Rebecka och Emma-Liz ;)
Lennart Palm – När Sommaren Kommer
Lyssna, njut och gör som han säger :D


RSS 2.0