When you tell the world you´re mine

Jag var inte sämre än de femhundratusen människor som samlats i Stockholm eller de X antal miljoner människor som följde kronprinsessan Victorias och Prins Daniels bröllop via TV. Jag var inte sämre än att jag fylldes av en otrolig lycka och kärlek för dessa två människor som jag inte känner, även om det igår kändes som vi alltid känt varandra. Och jag inte sämre än att jag tillät tårar av lycka rinna ner för mina kinder. Om och om igen. När de sa Ja till varandra, när Daniel grät i kyrkan, när Björn Skifs och Agnes sjöng, när Victoria höll sitt tal till svenska folket, när de kysstes första gången, när kungen, Daniels pappa höll tal och vid bröllopsvalsen. Men det absolut mest fantastiska var Daniels tal till sin prinsessa på middagen. Jisses, de som inte tyckte om den killen nyss, gör nog med största sannolikhet det nu. Fantastiska bröllop, underbara tal, lycka och kärlek som sken mer än solen.
Sannerligen Prins Daniel - störst av allt är kärleken. Det måste jag säga att ni bevisat, en gång för alla.

Sverige, och jag, har hamnat i en kärleksyra som jag sent vill lämna!

Här är en fin liten bit, och missa för Guds skull inte barnkören på slutet - det bästa i hela klippet!



.


©Hanna


Underbara måndag!

Uppe med tuppen klockan 7 för att tvätta (igen). En av tvättmaskinerna la av igår så min ljusa maskin blev bara blöt. Så den fick sig en omgång till nu på morgonen :) Vid tiotiden kom raring hit, kaffe och lite skitsnack innan vi gjorde stan som aldrig förr. Tog Kalmarestad cirkulärt; började på Retrå, sedan förmedlingscentralen utan napp. Bilen gick vidare till IKEA där det blev köksdrömmar, en skål och en kruka och en lunch på det. Efter IKEA begav vi oss ner på stan, bytte halsband till rarings lillasyster och shopping på Gina innan vi tog över kvarnholmen och riktigt shoppade loss på rean på HM. För min del blev det en tubtop, ett halsband och en blomma att förgylla min top med. Därefter blev det en sväng bort till Åhléns och Indiska, där jag mer än gärna gjort av med pengar (om jag hade haft några :P). En present till Far blev det i alla fall. Asnajs!

Härliga underbara måndag! Idag känns allt bra. Så bra att alla hjärnspöken får gömma sig i garderoben idag! :)

Nu blir det disk och sedan en promenix. Beach 2010 har jag redan gett upp, but I have to look fabulous in my new top! :)

Dagens låt:


Här ska det stå en rubrik.

Känner att jag skulle behöva skriva av mig en massa tankar och funderingar, sånt där som ligger och gror invärters, men det kanske inte är lämpligt här. Så, jag sväljer en extra gång och skriver om det en annan gång.

Igår var det studentbjudning i Växjö. Barndomskompisen tog studenten i ösregnet, men var glad och lycklig ändå. Trevligt att träffas familjen också, vilket händer ungefär en gång om året, tyvärr! Åkte hem runt halv tiotiden och var tillbaka i lägenheten vid elvatiden eller så.

Vaknade idag vid halv nio, fast jag skulle behövt sova mycket längre, så jag vände mig om och hoppades på att somna om. Hade tur och gjorde det och sov till ett. Ska nämnligen börja jobba natt inatt, så jag tänkte att det var bäst sova så mycket jag kunde. Går bredvid i natt och imorgon natt, sen kör jag igång på riktigt på midsommarafton. Ska bli kul att få jobba natt i sommar, mer ledigt tid på dagarna och därmed mer tid att träffa vännerna.

Det kommer blir en bra sommar..


Sommarlov!

Skickade in min sista tenta för snart en timme sen. Känns så skönt att det är klart nu och att det faktiskt inte går att göra mer. Annars hade jag väl suttit här och pillat fortfarande.. :)

Nu ska jag bege mig ut på balkongen, mina trädgårdsmöbler (eller balkonmöbler nu för tiden) ska få sig en uppfräsching! Blir antagligen lite jobb nu på eftermiddagen också. (Är man en snål fan så är man!)

Ikväll kommer G och tar en öl med mig för att fira sommarlovet! Hurra!

Eftersom det nu är officiellt sommar på min planet, bjuder jag på några bilder jag tog förra våren.





Ge upp?

Nu ger jag upp hemtentan för ikväll i alla fall. Har bara en grej att skriva om nu, sen är det klart - äntligen!
På fredag är det äntligen sommarlov. Ett välförtjänt sådant. Jajjemen. Men samtidigt som jag ser fram emot den här sommaren mer än jag gjort på länge, känns det pungtråkigt att vännerna drar tillbaka hemåt. Förstår jag? ABSOLUT!! Suger det? JAPP! :D

Usch och fy. Det är så mycket tankar som far i huvudet på mig nu. Gör jag rätt? Vill jag detta? Och om jag vill detta, är jag helt jävla hundra på det? Fan tjejer, har ni inget annat att problematisera om - varsågod, jag är som ett enda stort problem att sätta tänderna i. Ena dagen känns allt självklart, nästan - ja, inte lika självklart. Men det kanske ska vara så? Antagligen. Men det är väl för att det är jobbigt.

Ikväll ska jag ge det ett ärligt försök att komma i säng innan midnatt.
Så det är väl bara att börja försöka nu.

Go´natt


RSS 2.0