Sommarlovsjobb.

Inatt börjar det. Nio veckors sommarlovsjobb. Jag ska, precis som förra året, jobba natt på ett äldreboende här i stan. Ska bli jättekul att komma tillbaka! Börjar som sagt inatt, så jag ska snart gå och lägga mig en stund och sova lite så jag orkar vara uppe hela natten :) Just nu regnar det också, så jag hoppas att det hinner gå över, annars blir det inte kul att cykla fem kilometer enkel resa.. :)

Helgen som gick spenderade vi i Fröseke, hemma hos hans föräldrar. Han bror och sambo var också där med H och lille nyfödde O. Haft en supermysig helg, lugn och fin, trots barnskrik och hundskall :P

Nu ska jag försöka att städa upp i hallen, det ser ut som ett bombnedslag där! Haha!

Pussokram!

Regniga dag

Idag regnar det för nästan första gången den här sommaren. Självklart lite tråkigt nu närjag är ledig och vill vara ute i solen, men samtidigt ganska skönt att inte behöva göra någonting. Har än så länge roat mig med att ringa några samtal, ska iväg till banken nu och sen hem igen. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på bara. Funderar på att städa och sen titta på en film eller något sånt. Vore skönt idag. Ikväll ska jag till mannen och mysa. Underbara du, vad du gör mig lycklig!

Nej, nu ska jag försöka komma igång här.

Ha en bra fredag alla!

RSS 2.0