.







Höst

Höst på min planet. Morgnarna är så där vackra och underbara som det bara kan vara på hösten, med en vacker morgonsol som smeker de gulnande löven god morgon. Sedan går dagen och på kvällen blir det kallt, ruggigt och tråkigt igen. Det är då man sitter inne med en kopp varmt att dricka och tittar ut i den mörka kvällen. Det är lite skönt att man faktiskt får sitta inne, utan dåligt samvete, när hösten närmar sig. Då är det skönt att ta på sig mjukisbyxor, ta fram en bok, en korsordstidning eller ett suduko och skita i att sommaren är försvunnen, det är på tok för långt till julstämmingen och solen lyser med sin frånvaro. Det är vardagslyx. Något annat som är vardagslyx är lax med goda kryddor en vanlig sketen torsdag. Och något som jag ser som vardagslyx är att kunna skita i skolarbete en hel dag och bara låta dagen gå obemärkt förbi. Dricka lite kaffe, plocka ur diskmaskinen och slänga ihop en maskin tvätt. Titta en stund på tv, få läsa lokaltidningen i fred. Att sedan gå och slå på datorn och öppna almanackan för att se att det på dagordningen står; ingenting. Kolla runt på internet; aftonbladet, mailen och skolan. Bara för att jag måste. Imorgon blir det ändå skola, trots att det är egen studiedag. Dags att börja förbereda examination två.

Men nu är det dags att hoppa in i duschen och sedan åka till honom.


En bild säger mer än tusen ord


Äh

Nu skiter jag snart i det här.

När blir det bra då? När duger det?
När är det okej?
...

Skolarbete nu. Orka.
Äh.



Saknar honom mer än det finns människor på hela jorden.
Och gröna gubbar på Mars.


.


Ny grej - fast den är egentligen gammal

Jag ska fundera väldigt länge på vad jag kan skriva mycket om igen. Jag börjar känna att jag tappat min skriftliga inspiration här just nu. Allt mitt skrivande handlar om det vårdande mötet och annat sådant trevligt tjafs just nu. Tänkte faktiskt, fast jag vet att jag med största sannolikhet är hundra år efter, att jag vill börja att hissa och dissa saker i mitt liv. Kan det vara okej med er? Äh, vi ger det ett försök...


-  Goda matkunskaper. Man tar lite här och lite här. Man lånar ett recept av en kompis och man gör om det en smula.  Sen blev ju min pasta Carbonara mycket bra idag också.
- Att det finns arbetsmöjligheter för unga vuxna. Har äntligen fått tummen ur och lagt mig tillgänglig för jobb - fram till sista november.
Mitt egna jävlaranama.  Klar med fiskbensdiagrammet och gör klart studieuppgift 5 imorgon. Ibland infinner sig lusten!
- Hösten. Finns det något mysigare än att tända ljus, ta på sig för stora och oförskämt sköna stickade tröjor, spela spel, läsa en god bok och/eller mysa med pojkvännen sin? Nä. Skulle inte tror det.
- Han. Tänk att han stått ut ett helt år. Frågade honom igår om han trodde han skulle stå ut ett år till. Fick då svaret; Många år älskling. Jag har officiellt lyckats fånga världens bästa man!
- Heminredning. Jag kan förlora timmar av mitt liv med att bara fundera, titta, önska och begära. Jag vet hur jag vill bo när jag köper hus och tack vare min mamma vet jag nu hur min lägenhet ska se ut. När jag väl flyger ur mitt bo..


- För dålig lön. Varför ska jag behöva jobba röven av mig för att både kunna äta kakan och ha den kvar!?
- För lite arbetstillfällen. Hur ska jag kunna få ihop några pengar om ingen behöver mig? En tår faller stilla ner för min kind. Eller nja. Okej då, nej det gör det inte..
- Hösten. Just nu är den överjävlig. Det är inte tillräckligt varmt att bara gå i tjocktröja. Det är inte tillräckligt kallt att ta på sig vinterjackan. Om jag tar på mig vinterjackan nu, kommer jag att frysa den 26 november. Jag är förfan ingen isbjörn!
- Det här konstiga på mitt huvud. Jag tror att det ska kallas en frisyr. Men jag blir lite osäker när jag släpper ut det ur min slarvigt uppsatta knut (för det är ju såå 2009!) och tittar på det som jag skulle vilja benämna som en övekörd råtta. Ja, det är så illa. Så, jag får nog ringa min frisör och be henne göra något åt eländet. Nej just det! Jag har ju inga pengar! Ser ni den nedåtgående onda spiralen? Mmm, jag menar det..
- Matfantasin när jag är ensam hemma. Jag tycker om att laga mat. Jag tycker om att både laga efter recept och lite mer på fri hand. Men när jag är själv blir det makaroner, spiraler om det finns hemma, och bechamelsås. Hur jävla kul var det då? Möjligtvis att jag tar ut svängarna och har på lite ketchup. Men det blir oftast inte roligare än så. Jag håller med alla som någonsin sagt att det är roligare att laga mat åt fler än sig själv. Det är roligare att laga mat åt fler än sig själv..

Nejmen, det blev ju lite i alla fall.
Nu blir det sängen.
Tack för mig.


HURRA!

JAG HAR KLARAT TENTAN!

HURRA FÖR MIG! HURRA FÖR MIG!

:D



Kommunfullmäktige?

Har ikväll gått med på att ställa upp i kommunvalet 2010 för Centerpartiet i min kommun. Så jag hoppas, att alla som känner mig tar tillfället i akt och röstar i valet som kommer..!


NU har jag gjort något dumt. Har ändrat mitt Internet från Internet Explorer 7 till Internet Explorer 8. Jag ångrar mig. Nu vill jag ha tillbaka Internet Explorer 7. Genast.  Snälla.


Dags för sängen.

Tack för mig.

Ny Design!

Bloggen har fått nya tapeter!

Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!

OverandOut


Ny musik från Butchan

Hittat en nu låt från Butchan! Vill ha hans skivor. Undrar om de går att köpa i Svergie? Ska kolla CDON.com :)


(ATL - Sycamore Meadows 2008)

Änglarna jublar i sin himmel! Skivorna finns att köpa i Sverige. För inte många kronor alls!
Nu vet jag vad jag önskar mig i födelsedagspresent, julklapp, namnsdagspresent och på en helt vanlig sketen tisdag! :)

Butch Walker drar nästan jämt med min man. Nästan.


OverandOut



Fredagsmys?

Sitter och spenderar min fredagskväll med att sitta och göra skolarbeten.
Det finns ju helt klart roligare saker att göra!

Vad säger ni?
Vad kan man göra för att pigga upp sig mitt i skolarbetet?


OverandOut


Kanelbullebak!

Precis plockat fram alla ingredienser för mitt kommande bullbak. Nu väntar jag bara på jästen, sen kör vi!


Fortsättning följer...

OverandOut


SSK på HiK del V / första högskoletentan idag!

Om tre och en halv timme är det dags att sätta sig i sal N2037 och skriva min första tenta på sjuksköterskeprogrammet. MAAAAAHHHH! Känns bra.Känns dåligt. Kommer klara det galant. Kommer misslyckas fullständigt. Jagvetefan. Just nu har jag ingen aning alls. Men igår kändes det bra. Så vi får se.

Vid 16 i eftermiddag sätter fredagsmyset in. Ikväll blir det bio med honom och sedan en lugn, rofylld helg på hemmaplan.

Ska försöka att läsa igenom det sista nu, så jag är fullständigt laddad!


OverandOut


RSS 2.0