Syfte

Just nu sitter vi i skolan och har genomgång gällande syften till våra C-uppsatser. H.e.r.r.e.g.u.d. Nu har vi nått termin 6 coh ska skriva C-uppsats. Om 5 månader går vi ut och är "riktiga" sjuksköterskor. Var tog all tid vägen? Var tog de här tre åren vägen? :)

Så. C-uppsats. Anna och jag skriver om anhörigas upplevelse när en närstående drabbas av stroke. Vi har kommit en bit. En bra bit faktiskt. Just nu har vi gjort det första "lätta" (haha!) steget - vi har skrivit bakgrund och sökt artiklar. Nu ska vi bara läsa 10 vetenskapliga artiklar på engelska var. Men det gör vi på ett kick. Eller på en dag i alla fall. Hoppas jag. Sen ska det göras artikelmatriser, skrivas ihop och sammanställas. Men just nu går det bra. Så nu sitter vi i Hörsalen i skolan och går igenom allas syften. Läraren står längst fram, Anna och jag sitter längst bak. Tyvärr lyssnar jag bara med ett halvt öra. Vårt syfte har inte tagits upp än.


Snön har kommit. Och ingen är gladare och ledsnare än jag.

Flytt.

Nu var det gjort. Vi hade tänkt att vänta lite, för planen fanns där. Tanken från början var att jag skulle säga upp lägenheten i slutet av januari, och att vi skulle leta annat. Men planerna ändrades en torsdags kväll för en vecka sen. Så förra veckan, fredag och lördag ägnades åt att flytta mina grejer. Idag flyttstädades det. Och nu är jag här. Med adress och hela köret. Nu är jag här. Hos Honom :)

Men vad svårt det är. Att flytta från sammanlagt 110 kvm till ungefär 48 kvm. Hur ska vi få plats? Vad ska vi ha uppe? Dina saker - mina saker. Men, visst, vem sa att det skulle bli enkelt, när man flyttar till något mindre. Det är ju väldigt mysigt att bo här, även om vi ibland har lite olika ideér :) Men det kommer bli bra, det är jag övertygad om! :)

Nu ska jag leta mallar till väggklockor. MIn mall blev nog slängd i flytten.


RSS 2.0