The End of 2007

Så, sista dagen på 2007 har ankommit och det är då man sitter
och funderar på vad man gjorde just det året som nu ska passera.
 

Och ska man berätta lite om året som gått kanske man ska börja vid nyåret mot just 2007. Det nyåret spenderades tillsammans med alla bybönder och annat pack i Rungården. Relativt trevligt, men lite för mycket alkoholhaltiga drycker flödade, vilket resulterade i att jag gick hem redan vid ettiden och sov. Efter att nyåret kommit och gått fortsatte livet som vanligt, eller ialla fall nästan, eftersom skolan började igen, och jag skulle kämpa mig igenom sista året på naturvetenskapliga linjen. Samtidigt som vi skulle se till att vi inte blev förslappade i skolan tänkte och funderade vi mycket över vad som hänt våran vän V. Detta fick vi dock ett tragiskt svar på i mars 2007, då vi istället för att glädja oss att han kom tillbaka oskadd, börja planera vad som skulle bli klassens sista hälsning. Så efter en minnestund och begravning trodde vi att det var över och kunde åter börja jobba för våra betyg. Men ack va fel vi hade. Någon månad senare slog sorgen till igen. Då förolyckades en kille till på Kagg under en fest. Redan då började man tycka att det kunde räck för länge sen, men det skulle tyvärr inte sluta med två. Kort därefter omkom ännu en kille på skolan i en trafikolycka. När nu tre killar omkommit på mindre än ett år på samma skola började i alla fall jag känna att det fanimej fick räcka. Och tack  och lov slapp vi fler dödsfall.. trots att det redan var tre för många.

Skolan fortsatte sedan precis som vanligt. Vi var ett gäng historia B elever som drog iväg en sväng på Polen och kollade på historiska ställen. Detta var en mycket trevlig liten tripp.

Och sedan kom ju det stora. Balen och Studenten. Det som man väntat på i minst tre år. Den tredje juni bar det av mot Stuvfenäs gästgiveri och en oförglömlig kväll. Balklänningen ihandlades redan i oktober 2006, då jag hittade klänningen med stort K. När väl tredje juni kom vaknade jag tidigt och åkte in till Kalmar med klänning, skor och andra accesoarer för att förbereda den stora dagen. Drog iväg till Cam&Co för att få min skitsnygga frisyr, sedan iväg till MakeUpStore för balsminkning. Därefter gick jag tillbaka till Malin där vi var ett gäng tjejer som hjälpte varandra att bli klara. Tog på oss våra klänningar och sedan lät vi kamerablixtarna flöda. Sedan åkte vi ner till Slottparken där vi mötte upp med resten av klassen för fotografering. Efter fotograferingen gick vi i samlad trupp till Krögers och hade det trevligt innan  vi åkte till Stuvfenäs för att dansa natten igenom. Det är helt klart en kväll som jag aldrig kommer att glömma!



Sedan kom dagen i mitt liv. Studentdagen den 13/6 2007.
Louise sov hos mig för att vi skulle göra oss iordning för dagen D. Upp tidigt för att sminka oss för att sedan åka in till stan på champangefrukost hos Matlida.  Efter en mycket trevlig champangefrukost var det dags för ännu en fotografering, denna gång med våran studentmössor. Efter det var det dags för samling med klassen i klassrummet med applåder och många fotografer. Sedan gick vi till Kalmarsalen där vi fick lyssna på rektor och andra trevliga människor innan den officella mösspåtagningen skedde. Sedan gick alla tillbaka till Kagg där vi fick en lätt lunch och sedan väntade äntligen utgången. Klockan slog tillslut, efter tre års vänta utgång och vi sprang glada och lyckliga ut och tog emot nära och kära innan vi klev på vårt flak som tog oss runt om i Kalmar. Åkte hem till en underbar studentbjudning dit familj, vänner och bekanta hittat. Sedan åkte vi tillbaka till Kalmar där vi blev bjudna på den mest fantastiska eldföreställningen jag någonsin sett! Efter det drog vi till Vallen och festade natten lång!




Nu väntade ett sommarlov med jobb och fester innan Komvux satte igång till hösten. Hittade världens bästa jobb där jag trivs jättebra. Jobbade på hela sommaren med några avbrott för lite fest och så. Sedan började Komvux och jag fortsatte att jobba vid sidan av. Träffades nya vänner som jag trivs med och skolan gick i alla fall halvbra. Lyckades även att ta mitt efterlängtade körkort i Augusti! 

Två av mina äldsta vänner fick barn och jag kanske mötte kärleken på Palace.

Känns som om 2007 hade sina upp och nedgångar, men det som var bra tar nog över hela året. Hoppas nu bara att sista dagen blir bra den också, så att man börjar det nya året glad och full av tillförsikt.


Så, gott nytt år alla.

Nytt år, nya förutsättningar!

image10

Today is not just another day.

Idag hittade jag äntligen ett bra bloggställe!


Har ingen aning om hur mycket jag kommer att skriva här eller om vad. Antingen tröttnar jag redan imorgon eller så blir detta min nya drog tillsammans med bilddagboken.se, vilket innebär att jag mer än sannolikt ger upp Facebook, som ändå bara ställer till en jävla massa problem i mitt liv.

Eftersom detta nu är helt nytt för mig, gör jag helt enkelt så att jag bara berättar lite om mig själv, och om du fortfarande tycker att det är intressant efter det - ja då kan du ju fortsätta läsa om mitt liv, med framgångar, djupa dalar, tankar, funderingar och allt som tillhör en kvinna i min ålder.

Så Välkommen till min blogg - One of my kind.

RSS 2.0