.


Besök

Nu är det bara timmar kvar..

Winnerbäck

Igår hade jag en superkväll! Gick av från jobbet igår morse klockan sju, cyklade hem i racerfart och försatte mig själv i sömn så fort det gick. Sov fram till 14.45 när raring ringde och väckte mig, blurrade med henne en stund och gick sen upp för att beskåda det astråkiga vädret. Gick ut på balkongen för känna hur ruggigt det var och kom snabbt fram till att det inte under några som helst omständigheter skulle gå att ha den klänningen jag tänkt ha (eller jo, det hade gått, om jag hade stått ut med att drabbas av hypotermi) :). Så det fick bli jeans och nya topen istället. Käkade och gjorde mig i ordning tills 16 snåret då Taxi Åkerby (aka pappa och lillebror) anlände och körde mig till Borgholm. Var framme halv fem ungefär, kollade läget och hängde med pappsen och brosan som skulle käka eftersom inte insläppet skulle börja förrens 17.00. Dock var det sådan kö på restaurangen att jag valde att gå bort och ställa mig i min Winnerbäckkö istället och vänta på insläppet. Väl inne tog jag en öl och träffade några bekanta som jag satt och samspråkade med medan Love Antell spelade (mycket bra!!). En kort paus, sedan tuffade Dundertåget in och gjorde oss glada med att berätta att de feta åren är förbi. Inte lika bra som Love Antell, men helt okej. Hittade min Madde i vimlet och tillsammans med henne och hennes karl lyssande vi på Ane Brun och hennes sköna låtar. Absolut bäst var True Colors, men det kan ju ha att göra med att det är den enda låt jag känner igen :). Träffade J också, stod och pratade en stund och sedan tappade vi bort varandra i vimlet. Laleh spelade också innan Winnerbäck tog plats på scen och körde gång sin två timmars konsert med Timglas. Madde och jag knölade och bökade med massor med människor för att få några bra bilder där vi stod :) Hela konserten med alla sköna låtar och mycket stämning avslutades med en publik som hoppade i takt till Jag får liksom ingen ordning.

Underbar, helt fantastisk och magisk kväll som det lätt var värt att vänta sex år på! Men nu har jag fått blodad tand och kommer försöka gå på fler konserter med Winnerbäck i fortsättningen. Han är bra på skiva, men magisk live!

Efter konserten skjutsade lillasyster in mig till stan och jag gick och la mig med en gång för att försöka ta tillbaka lite sömn. Det ville dock inte min kropp och skalle eftersom den tyckte att 07.00 var en lagom tid att vakna idag. haha! Så det blir en lugn kväll ikväll, med lite tvättstuga och så. Tänkte lägga upp några av de 357 (!!) bilder jag tog igår :)




 

 


Regn

Idag vräker regnet formligen ner utanför fönstret. Jag ska snart krypa ner i soffan med en filt och titta på någon lättsmält film för att fördriva tiden tills det är dags att jobba sista natten det här passet. Är dock inte helt pepp på att behöva cykla en halvmil i regnet, men vad gör man inte? För när den här natten är slut och klockan slår söndag imorgon ska jag ÄNTLIGEN (!!!) få se Winnerbäck (Eller Vinterdäck som pappa kallar honom :P). Sex år har gått sen jag tänkte att det skulle vara trevligt att se honom, men sen har det alltid kommit jobb sent eller tidigt i vägen och konserten har alltid fått stryka på foten. Och likadant skulle det egentligen blivit iår, men (tack och lov) så hade det blivit fel i schemat och jag var ledig :).

Har även tagit ledigt lite i veckan, bytt runt lite med arbetskamrater, så jag får en veckas "minisemester". En del spenderas nog hemma på min älskade ö, sen får vi bara se om det blir i början eller i slutet - för i mitten är jag upptagen :) Så det blir skönt med lite ledigt, hinna med allt det andra som jag vill göra. Snart börjar ju skolan igen, så det är välbehövligt med en andningspaus.

Tog och färgade håret igår - asnajs! :) Ska försöka lägga upp bilder någon gång den närmaste framtiden. Men nu ska jag gå och se på film :)


Hahaha!

Jag är ABSOLUT INTE någon förespråkare för narkotika, snarare tvärtom.

Men det här är ju helfestligt! :D



Så- alltså. Narkotika equals "en väldigt bra stämning"?

Tillåt mig: HAHAHAHAHAHA!
HAHAHA!
HA!


Shopping!

Idag har det varit intensiv shopping med Karin J och raring! Mötte upp med Karin och hennes kompis på Modehuset och begav oss till Gina där en söt sommarklänning införskaffades. Därefter mötte vi upp med raring och en ny vända in på Gina. Det resulterade i ett snygg top och den lilla svarta. En snabbvända in på Bik Bok gav min mina första jeansshorts någonsin! Raring och jag hann med två butiker på två timmar, vilket gjorde att hennes kille lite senare tröttnade och ville åka hem. Så, något fattigare och snygga kläder rikare ska jag äta något. Ikväll träffar jag förhoppningsvis Amanda och Jennie! :)

Få se om jag lägger upp några bilder sen!


Dagens sång:

Alphabeat - Fascination

One of my kind.

In the end, it´s still me. And I kind of like me.

 











En av världens coolaste ordsammansättningar måste vara
hyperneuroakustiska diafragmakontravibrationer.

 


Hemmafrudag

Idag blir det en dag fylld av tvätt, städ och Spotify. Ska äntligen ta tag i att dammsuga av här (för nu börjar det ser för jäkligt ut :P). Det blir några vändor ner i tvättstugan också. Annars ska jag ta det lungt idag, jobbade natten till idag och ska jobba delad tur imorgon. Men sen är det bara fyra nätter kvar till Winnerbäck! Och, oj så mycket jag ser fram emot det! Snart är sex års väntan över! (Självförvållat, ja. Men det spelar ingen roll!)



Idag är en riktigt bra dag. Allt klaffar. Det är så det ska vara varje dag! :)

Min mamma läser min blogg. Blir man inte till sig av glädje då? :)


Stranden

Igår tog jag bussen hem till min ö och följde med till stranden som jag spenderat alla mina 22 somrar på! Låg i farmors bunker, åt glass och brände mig på benen. I ärlighetens namn fanns det nog inte mycket som kunde göra gårdagen bättre! :)

 









Nu jag ska ge mig iväg till jobbet, ikväll en enkeltur 14.00 - 20.00. Sen är det ett arbetspass mindre kvar till Winnerbäck! :)


Fina Farmor

Igår fyllde min farmor 70 år! Farmor och farfar hade valt att fira födelsedagen på annan ort, så pappa, jag och lillebror åkte dit och gratulerade med blommor och bok. Sedan åkte vi till Stufvenäs Gästgiveri och åt en mycket god middag!








Hemkommen från födelsedagsfirandet kom G över och vi satt och mös på balkongen till sena natten!


Favvo!



Favvo. Det måste ju vara jag! :D

Idag har jag jobbat så det står härliga till! Skulle gå bredvid och se hur det ser ut på nya jobbet mellan 7 och 14. Runt nio kom chiefen in (tillika mooorsan) och undrade om jag kunde gå en kväll också. Lika bra tänkte jag och tackade ja till mer pengar :P Fick även ta en 8.15 - 15.30 tur imorgon. Hurra! Efter jobbet ska vi iväg och fira farmor som fyller år imorgon. Därefter blir det lite mys med tjejerna! :)

Träffade min Madde och hennes görsöta tös också! Härligt att se dem - det är ju trots allt typ en evighet sen sist! Men nu ska vi försöka ses mer! Lycka!

Nu ska jag ta det lite piano, slötitta på TV innan det är dags att sova. Mamma kommer och hämtar mig vid 08.00 imorgon, eftersom jag fick punka på cykeln idag så kan jag inte cykla till jobbet innan det är åtgärdat. Hurra kanske?

Tack för idag!


Underbara sommardag!

Har det så härligt på min balkong. Det är säkert 30 grader varmt, om inte mer, men det fläktar lite skönt! Idag har vi firat pappa som fyller år och varit och ätit god mat i Färjestaden. Både jag och syster jobbar ikväll/inatt så det fick bli en lunch istället för middag, men pappa verkade glad för det ändå! :) Så just nu har jag dragit ut datorn på balkongen (tack och lov för lång nätverkssladd) och sitter här och njuter i halvskuggan innan det är dags att äka till jobbet ikväll. Funderar på att gå bort till Skälby och lägga mig där en stund och lapa lite sol. Ta med korsordstidningen och kameran :) Vid 20 är det dags att dra till jobbet för två nätters arbete. Trivs jättebra på jobbet, bland både arbetskamrater och boende! Det blir nog nattjänst för min del framöver nu! Det är bara synd att man sover bort ungefär ett dygn varje gång man jobbar, men det kompenserar man upp med tre- eller fyra-dagarsledigheter. På fredag fyller farmor år också, så det blir lite firade av henne på dagen och sedan blir det tjejträff på kvällen. Hoppas nu bara raring kan komma!

I lördags hade vi sommarfest hemma, med goda vänner och bekanta runt om från byn. Folket började droppa in vid sjusnåret och sista gästen lämnade huset vid 04.00 på morgonen. Härligt kalas men god mat (hurra för oss!) och superhärliga gäster! Ett speciellt tack till Posse med Z som är kung på dansgolvet! :D

Nej, nu får det bli en stund i solen innan jobbet i natt. Undrar vem jag jobbar med? :)
Ska försöka ta lite bilder också idag, så det blir lite roligare än bara text hela tiden :)

Dagens sång:

RSS 2.0