Raggningsguide

Igår kväll lyckades E komma över bron och hem till mitt lilla landställe - rättning: mitt älskade permanetboende! Till ett par öl och ett glas vin uppdaterade vi varandra om våra nuvarande livssituationer samt fick oss flera goda skratt, i alla fall E när jag stolt demonstrerade vad jag hade inhandlat en kväll på stan :)

Självklart bestod större delen av aftonens konversationer, som de flickor vi faktiskt är, utav killsnack. E berättade om "sin" grabb som hon träffat ute på krogen - vilket var källan till detta blogginlägg.

Jag känner dock inte att detta blogginlägg tilltalar mig speciellt mycket - eftersom jag hoppas att jag har mitt på det torra :)

Hur är egentligen raggningspotentialen på olika ställen?
(tar bara några stycken nu, vill du ha min syn på någon annan är du välkommen att kommentera)

Puben/nattklubben: Alla vet att de flesta som är ute på krogen blir (över)förfriskade av något slag, vilket kan resultera i att man hittar ett fem-i-två-ragg som ser ut som en påse skridskor. Kanske kul på natten (vem vet, han kanske är en sexgud?), men kanske inte den trevligaste synen för ögat morgonen därpå. Jag vill dock poängtera att det säkert går att hitta en trevlig grab även på krogen; en som tar kontakt, ber om ditt nummer och sedan nästan tjatar på dig för att ni ska träffas igen. Och när du väl gått med på att ses - har köpt kakor..

Privat fest: Fördelen med att ragga på privata fester är att det alltid finns någon (som känner någon som känner någon..) som känner ditt potentiella ragg och som då kan berätta för dig om personen i fråga är en dryg jävel eller inte. Nackdelen med att ragga på privata fester är att det alltid finns någon (som känner någon som känner någon..) som känner ditt potentiella ragg..

Internet: Internet är bra på de flesta sätt. Du kan leta information, hitta musik, bilder och skolarbeten om du är för lat för att göra dem själv (vilket du ska!!). Det finns också X antal tusen singlar på Internet som, precis som du, letar efter en kompis, självsfrände eller en KK (kalaskompis, va fan trodde du jag menade?! :P). Fördelen med att ragga på internet är att om du börjar prata med någon som verkar intressant men sedan visar sig vara den direkta motsatsen kan du alltid bara avsluta det, utan att vara rädd för att träffa personen ifråga igen (detta förutsätter att han bor långt bort, till exempel i Jukkasjärvi). En annan fördel är att det kan gå precis hur fort eller sakta du vill och att du inte behöver, och definitivt inte ska, berätta allt om dig själv. Nackdelen med Internet är egentligen densamma. Du vet inte vem som finns bakom användarnamnet. Det kan vara din blivande man, men det kan också vara en pedofil, nekrofil, emetofil, koprofil, krematistofil, pogonofil eller helt enkelt en dryg äcklig stalker. Man ska vara försiktig när man raggar på Internet!

Skolan: Skolan kan vara den mest perfekta platsen att ragga på, om du raggar på en person som vill samma sak som du. Ni kan då ses varje dag, mysa i skolkorridoren, pussas inne i en tom lektionssal och skriva på varandras skåp. Raggar man däremot på en person som avvisar en, kan det bli några jobbiga år - speciellt om han går i din klass..

"Genom en kompis": Om du har en kompis som vet precis allt om dig och vad du letar efter för en kille kan detta vara toppen, men om hon bara försöker få ihop dig med hennes pojkväns kompis/bekant för att ni ska kunna käka parmiddag ihop är det nog inte det mest optimala.

På din kompis: Om du börjar gilla din kompis mer än som en kompis ska du nog ta det lungt, speciellt om ni varit kompisar länge. Säger inte att man inte ska försöka, han kanske känner samma sak? Men om så inte är fallet, och man varit alldeles för på, kan det bli tufft att hänga i kompisgänget ett tag framöver..

Utlandsresan: Det är varm, solen skiner och du har obegränsad tillgång på paraplydrinkar. Det finns asläckra, exotiska babes så långt ögat når och du kan lätt missta Kreta eller Kanarieön för paradiset. Men, utan kondom (om nu lusten faller på och brottar ner förnuftet på mattan) kan paradiset förvandlas till hepatit, HIV och alla andra könssjukdomar. Fördelen med en semesterflört är just det. Det är en semesterflört.

Och mitt alldeles egna speciella ställe - Ostindiefararen Götheborg: Mitt ute på Östersjön någonstans. Det regnar och blåser, det är solsken och varmt om vartannat, de flesta nätter är stjärnklara och man kan klättra upp i Stormasten för att hångla. Utrymmet är begränsat och du kan inte byta om till nattlinne utan att det minst är sju personer som ser det. Klart att det blir lite kärlek. Det BÄSTA av allt är - att det kanske fortsätter även utanför båten.. :)

Kontentan av detta är då alltså att du kan ragga var som helst, när som helst och egentligen på vem som helst. Så länge du gör det med stil. Att vara tjejen som är för påfrestande, avvisande, tuff eller blyg och så vidare är inget att rekommendera. Var dig själv istället. För om någon faller för dig när du inte är dig själv, är det ju faktiskt inte dig personen faller för...

(och om han inte faller när du är dig själv är han med största sannolikhet homosexuell eller tänder på stenar.)

OverandOut.

Kommentarer
Postat av: Emmaliz.

Liver är alltså rena rama köttmarknaden?;)

2008-09-21 @ 17:33:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0